Smittebegrensning

Begrens smittespredning

Skap oppmerksomhet, beskytt gulvene dine og bidra til mindre smittespredning med en supergod matte fra Clima. Kjøp eller leie. Ta kontakt med oss på post@clima.no

Logomatter

For bedrifter som ønsker å synliggjøre sin logo og/eller kommunisere et budskap til sine kunder er logomatter tingen. Logomatter lages etter kundens ønsker, både med hensyn til logovalg, fargevalg og størrelse.

Climamatter

Våre Climamatter er laget for hard bruk i alle typer lokaler. Matten stopper både vann og smuss fra å komme inn i lokalet, slik at renholdsbehovet reduseres og inneklima forbedres. Ta kontakt og inngå en Climaavtale du også!

Avskrapningsmatter

På ekstra skitne områder anbefaler vi våre avskrapningsmatter. Mattene er utviklet for at skitt og vann skal samle seg i rillene i mattene, samtidig som overflaten du tråkker på kjennes tørr og smussfri.

Komfortmatter

Våre ergonomiske arbeidsplassmatter er spesielt utviklet for å redusere muskel- og skjelettbelastninger for deg som står og går mye i ditt daglige arbeid

Røde løpere

Har du en spesiell anledning du ønsker å feire, eller kanskje du bare vil ønske din kunder inn i butikken på en hyggelig måte? Uansett er våre røde løpere perfekte når du vil gjøre «det lille ekstra».

Heymat

Heymat

Nå kan vi tilby entrématter også til private hjem. Våre matter gjør en stor jobb i entreen din. Industrikvaliteten gjør at huset ditt holdes fritt for sand og søle, mens det delikate designet dekorerer gangen din.

Ta deg en #mattepause

Clima AS
Nesnaveien 59
8614 Mo i Rana

Kontakt informasjon
e-post: post@clima.no
tlf: 75 13 30 00

Aktuelt

Rens og vask av arbeidstøy på Helgeland