Climamatter

Våre Climamatter er laget for hard bruk i alle typer lokaler. Mattene er i nylon, som absorberer fuktig smuss ved at vann fester seg i overflaten på fibrene. For å gi opitimal absorbering av fukt anvendes det tykke fibre i produksjonen av mattene, fibre som tvistes og varmebehandles. Høy kvalitet på tvistingen og tett luv gjør at matten skjuler smusset slik at matteoverflaten oppleves som ren og delikat lenge. Nylon tørker lett og gir derved raskt en tørr overflate også i perioder med vått vær.

En undersøkelse utført av E.T.S.A (European textile services association) i flere ulike typer næringsbygg viser at bruk av matter gir en vesentlig reduksjon av renholdskostnadene. I gjennomsnitt er tidsbesparelsen på renhold 44% og total kostnadsbesparelse 14%. I tillegg kommer reduserte kostnader til gulvvedlikehold etc. Mattene arbeider også for kunden 24 timer i døgnet, og gir tørre rene gulv også når renholder har fri. Les hele undersøkelsen her.

Mattene har farge «svart mink» og er lett spettet. Mattene passer således inn i de fleste miljøer uansett hvilke øvrige farger som er brukt i lokalene.

Climamattene får du i syv ulike størrelser tilpasset ditt lokale.


Har du spørsmål?
E-post: post@clima.no
Tlf.: 75 13 30 00