Komfortmatter

Våre ergonomiske arbeidsplassmatter er spesielt utviklet for å redusere muskel- og skjelettbelastninger for mennesker som står og går mye i sitt daglige arbeid.  Når et menneske står på hardt underlag av betong eller keramiske fliser, vil leggmusklene være konstant spent (statisk muskelspenning) for å motvirke gravitasjonskreftene og holde personen i en oppreist stilling. Når musklene er i konstant spenn, er blodsirkulasjonen begrenset. På kort sikt vil dette føre til tretthet og ubehag. På lang sikt kan det forårsake åreknuter og kroniske legg- og ryggsmerter i nedre del av ryggen. Våre avlastningsmatter bidrar til økt oksygentilførsel til muskulaturen og demper belastningen på skjelettet, og bidrar derfor til forebygging av slike plager.

Avlastningsmatter fra Clima er vaskbare. Gjennom rengjøring i høye temperaturer beholder gummien sin spenst og matten sin gode avlastningseffekt. I tillegg vil kantiner og storkjøkken kunne dokumentere renhold av mattene ihht myndighetskrav.

Avlastningsmattene våre leveres i flere utforminger, både med og uten gjennomgående hull, samt i flere størrelser. Typiske bruksområder for våre avlastningsmatter er bak disker i barer og butikker, på kjøkken, i industrien samt ved kontorpulten.

Har du spørsmål? 
E-post: post@clima.no
Tlf.: 75 13 30 00