Røde løpere

Sommeren og høsten er tiden for de spesielle anledningene, og en rød løper setter en vakker spiss på det hele. Har du en spesiell anledning du ønsker å feire, eller kanskje du bare vil ønske din kunder inn i butikken på en hyggelig måte?

Logomatter

For bedrifter som ønsker å synliggjøre sin logo og/eller kommunisere et budskap til sine kunder er logomatter tingen. Logomatter lages etter kundens ønsker, både med hensyn til logovalg, fargevalg og størrelse.

Climamatter

Climamattene er laget for hard bruk i alle typer lokaler. Mattene stopper både vann og smuss fra å komme inn i lokalet, slik at renholdsbehovet reduseres, det blir mindre støv i luften og inneklima forbedres. Ta kontakt og inngå en Clima-avtale du også!

Komfortmatter

Våre ergonomiske arbeidsplassmatter er spesielt utviklet for å redusere muskel- og skjelettbelastninger for deg som står og går mye i ditt daglige arbeid

Heymat

Heymat

Nå kan vi tilby entrématter også til private hjem. Våre matter gjør en stor jobb i entreen din. Industrikvaliteten gjør at huset ditt holdes fritt for sand og søle, mens det delikate designet dekorerer gangen din.

Avskrapningsmatter

På ekstra skitne områder anbefaler vi våre avskrapningsmatter. Mattene er utviklet for at skitt og vann skal samle seg i rillene i mattene, samtidig som overflaten du tråkker på kjennes tørr og smussfri.

Begrens smittespredning

Skap oppmerksomhet, beskytt gulvene dine mot sprit, og bidra til mindre smittespredning med en supergod matte fra Clima. Kjøp eller leie. Ta kontakt med oss på post@clima.no

Ta deg en #mattepause

Clima AS
Nesnaveien 59
8614 Mo i Rana

Kontakt informasjon
e-post: post@clima.no
tlf: 75 13 30 00

Aktuelt

Climagulv