Climagulv

“Matteservice i verdensklasse!”

Hva er det som får bedrifter til å velge Clima som sin leverandør av matter? “Matteservice i verdensklasse”, mener senterleder Knut Skatland ved AMFI Mo i Rana.

 

– Etter prøvekjøringen med matteavtale fra Clima var både butikkene og senterledelsen veldig, veldig fornøyde. Vi var spente på hvor mye mattene kom til å fange opp av skitt og støv, og det viste seg å være en hel del, forteller senterleder Knut Skatland ved AMFI Mo i Rana.
Sentrene ligger i Mo sentrum, og huser til sammen over 50 butikker. Der ferdes hundrevis av mennesker inn og ut hver eneste dag. For å sørge for at senteret holdes rent og fint, ligger det over 20 Climamatter, logomatter og Climagulv strategisk plassert ved inngangsparti, kassaområder og i senterets kontorområder. Mange av mattene er profilerende logomatter, som ligger ved inngangen til hver enkelt butikk på senteret.

Både Mestergull og Apotek1 har våre logomatter utenfor butikkene sine.

Både Mestergull og Apotek1 har våre logomatter utenfor butikkene sine.

Bedre inneklima

– Den største fordelen med Climamattene er at de sørger for et mye bedre inneklima på senteret, det ligger jo i navnet, sier Skatland.

Med Climaavtalen både henter, vasker og leverer vi mattene regelmessig. Matter i inngangsparti og i områder med mye gjennomgang må for eksempel byttes oftere enn matter som ligger på mindre folksomme steder. Nå som vinteren nærmer seg vet vi at mattene må byttes oftere for å gjøre jobben sin. Vi har også gode datasystemer på plass for å holde orden på hvilke matter som byttes når, og sørger for optimal byttefrekvens.
Matter som avlaster

I tillegg til matter som holder det rent innendørs, leverer vi også avlastningsmatter. Disse ergonomiske mattene ligger inne i butikkene (gjerne bak disken), og sørger for avlasting av rygg og bein. Et must for butikkansatte med lange dager på beina.

Med avlastningsmatter bak disken demper man belastningen på rygg og bein hos butikkansatte.

Avlastningsmatter demper belastningen på rygg og bein hos butikkansatte som er mye på beina.