Clima resertifiseres som Miljøfyrtårn!

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. For å nå fremtidens lavutslippssamfunn tar vi i Clima vår del av ansvaret.

Det er en glede å kunne si at vi nå resertifiseres som Miljøfyrtårn for en ny 3-årsperiode. Det å skape gode arbeidsrutiner, tenke grønt og ivareta et godt arbeidsmiljø er bare noen tiltakene vi har fokus på.

Da vi ble sertifisert i 2013 var vi ett av tidenes yngste selskap som søkte sertifisering som Miljøfyrtårn, men vi tenkte at navnet Clima forplikter, og lot det stå til etter bare 2 års drift. Det gikk fint, og når vi nå har blitt resertifisert kan vi med stolthet si at vi har gitt et positivt bidrag i kampen for en friskere jordklode.

Climapårundeibilen

Som miljøfyrtårn har vi gjennomgått alle rutiner for å oppnå en mer miljøvennlig drift. Dette sparer ikke bare miljøet – vi har også spart penger på energiøkonomisering, avfallsreduksjon og smarte transportløsninger. Det er viktig for en bedrift i oppstartsfasen.

Godt arbeidsklima

Miljøsertifiseringa omfatter også et internt fokus, slik at vi kan skape et enda bedre arbeidsmiljø for våre ansatte. Vi setter HMS i høysetet og sørger for gode rutiner på arbeidsplassen. Vi kan nok ikke se at Miljøfyrtårnet alene har æren for det gode arbeidsmiljøet hos oss, men det nok med som et positivt element i dette.

I arbeid10

Clima trives med å være Miljøfyrtårn, og håper å fortsette det gode miljøarbeidet også i årene som kommer. Øverst på ønskelisten vår står en elektrisk varebil, og når vår lett gjenkjennelige VW Transporter må byttes ut, er det ingen tvil om hvilken bil som skal fylle den parkeringsplassen.

Vil du vite mer om vårt arbeid som Miljøfyrtårn? Følg oss på Facebook.

Les mer om våre Climamatter her.