Drømmen om industrimatte i hjemmet

Daglig leder, seriegründer og matteelsker Sonja Djønne har det siste året realisert drømmen om å introdusere industrimatter til de tusen hjem. Resultatet er Heymat, som nå selger matter over 20 steder i Norge, samt i Texas og Finland.

– Det har vært en eventyrlig reise. Tenk at mine tanker om at industrimattene våre også kunne gjøre nytte i private hjem nå virkelig har fått et fotfeste. Mange har kjøpt mattene, og tilbakemeldingene vi får er kjempegode. Folk elsker mattene, og ser at de bidrar til et renere hjem, forteller Sonja.

 

Bærekraft

Gjennom det siste året har Heymat og Sonja fått anledning til å bli kjent med en ny bransje fra innsiden.

– I interiørbransjen er det mange hyggelige mennesker, og mange som er opptatt av bærekraft og hvordan vi behandler vår klode. Det å lage kvalitetsprodukter med lang levetid er viktig for mange i bransjen, og noen har sågar tatt aktive valg om at de ikke vil utvikle produkter som ikke oppfyller disse kravene. Heldigvis er Heymat et produkt som både har høy kvalitet og lang levetid, og mange flinke folk ønsker å arbeide med oss for å utvikle nye design på mattene. Dette er vi både glade for og beæret over.

heymat_ny73

Levetid og bærekraft er viktige stikkord for Heymat.

Heymat i New York

I mai deltok Heymat på utstillingen «A Few Good Things» i New York, og fikk mange gode tilbakemeldinger på mattene.

– Alle ønsker jo en dørmatte som fungerer, og når den i tillegg ser bra ut, er det et produkt som folk synes godt om. Heldige oss! Tenk at et lite firma fra Mo i Rana får oppleve dette. Takk til alle dere som har trodd på oss, kjøpt Heymat før dere visste hva det var og heiet oss frem til der vi er i dag. Vi har ambisjoner om fortsatt vekst, og vil skape en fremoverlent bedrift med hovedkontor på Mo.

heymat2

Entrématten med industrikvalitet gjør at huset ditt holdes fritt for sand og søle.

Heymat er Climas søsterselskap, og befinner seg under samme tak her på Ytteren. Hvis du har spørsmål om matter, skulle det være til bedrift eller hjem, ta gjerne kontakt med oss.

Les mer om Heymat.

Les mer om Climamattene våre.