Populær reklamefilm

Det er mange grunner til å velge oss…

 

Du har kanskje sett den allerede? Enten på kino eller florerende på Facebook? Vår nye dristige reklamefilm har spredd seg som ild i tørt gress.

– Vi ønsket å være litt sprø og annerledes. Man skal ikke ta seg selv så høytidelig og må tørre å gå utenfor komfortsonen. Dette er typisk Clima. Vi gjør nye ting og vi utvikler oss hele tiden, forteller daglig leder i Clima, Sonja Djønne.
Hvor kom idéen fra?

– Vi har fått mange tilbakemeldinger fra kunder som for eksempel kan si «Det er så koselig når dere kommer og bytter matter. Gutta deres er alltid så blide!», sier Sonja, og fortsetter:

– Kundenes tilbakemelding ga grobunn til idéen til filmen. Jeg ville spille videre på det at folk gleder seg til vi kommer innom, og kom til å tenke på en av Coca Colas reklamefilmer fra 80-tallet som heter «Diet Coke Break». Vi ble inspirert og ville lage en egen variant med lokal forankring, egne ansatte og lovende skuespillere fra Nordland Teater Ung.
Behind the scenes

– Jeg må bare skryte av Magne som var veldig langt utenfor komfortsonen, men som nå synes det er veldig artig å se reaksjonene på filmen, smiler Sonja.

Magne Growen som jobber ved Clima fikk hovedrollen og trodde først det var en spøk da Sonja spurte om han ville være med i kinoreklamen.
– Det var først da Tonje fra TV Klipp ringte og begynte planleggingen av opptak at jeg forstod at dette faktisk skulle skje, ler han.

– Vi digger gærne kunder som tørr å gi av seg selv! Clima er en av dem og det var veldig gøy å lage filmen. Benjamin Bøen var med oss som produksjonsassistent og musikken ble skreddersydd av Torkil Rødvand. Og vi ble veldig fornøyd med skuespillerspirene fra Nordland Teater Ung og studentene fra Nord Universitet som stilte opp på strak arm, forteller Tonje Vonstad fra TV klipp, som selv ser frem til mattepausene med bytte av logomatta deres én gang i måneden.
– Logomatta gjør at folk lettere å finner fram til kontoret vårt. Vi bruker også matta på stand under konferanser. Det er helt genialt, sier hun.
Konkurranse!

Vi har en konkurranse gående på Facebook-siden vår fram til 10. oktober 2016, hvor du kan vinne din egen matte (eks. matteservice). Sjekk den ut!
Les mer om vår matteservice her: https://clima.no/logo-matter/