Et spennende år for Clima!

2016 – for et spennende år! Egen reklamefilm, nye ansatte og snart ny daglig leder.

Nå ser vi fram til et nytt år og nye muligheter, samtidig som vi feirer året som har gått. Det startet med lansering av vår nye lillesøster, Heymat.

Vårt søsterselskap Heymat har fått en varm velkomst i entréer både i Rana, i Norge og deler av verden.

Og som de fleste småsøsken har det nyeste tilskuddet tatt mye av tiden vår. Men slik er det jo å ha småsøsken – de er veldig søte når de er små, men når de blir større krever de mye oppmerksomhet. Vi er imidlertid både glade og stolte, og gleder oss til å videreutvikle både Clima og Heymat i 2017.

 

Ny reklamefilm

Det har også skjedd mye for Clima. Vi trives med å være langt fremme i skoen, og synes at det var på tide med et lite sprell fra vår kant. Resultatet er Climas første reklamefilm, som du kan se her.

Filmen ruller også over kinolerretet i disse dager, og fram til februar 2017 kan du se vår medarbeider Magne Growen i hovedrollen.

 

Nye ansatte

I slutten av august 2016 fikk vi Lena Katrin Aas med på laget som Clima og Heymat sin nye markedskonsulent. Med lang fartstid i renholdsbransjen kan hun gi gode råd og tips til hvordan lokalet ditt kan fremstå både rent og innbydende.

Vår nye markedskonsulent Lena Katrin Aas kan gi deg gode råd for hvordan du får innbydende lokaler.

Etter jul skjer det også mye spennende hos oss internt. Tidligere daglig leder Sonja går over som daglig leder i Heymat på full tid. Thoralf Lian overtar som daglig leder, og har mange planer for Clima det kommende året. Fra økt fokus på miljø til utvikling av nye produkter. Blant annet Climagulvet, som vi skal fortelle dere mer om senere.

Thoralf Lian var med å starte Clima senhøsten 2010. Nå blir han daglig leder over nyåret.

Ellers vil du ikke merke den store forskjellen. Det vil fremdeles være våre blide medarbeidere Marius, Magne, John Kåre og Fredrik du får besøk av.

 

Vi ønsker dere alle ei god jul og førjulstid. Her i Clima ruller vi ut den røde løperen og forbereder oss på julebordsesongen.

Foto: Bjørn Leirvik.

God jul!