Clima er et vaskeri som leverer matter, mopper og arbeidstøy til bedrifter på Helgeland.

Et innovativt 2017

2017 var året Clima begynte å QR-kode arbeidsklær.

 

Vi startet 2017 med å ønske vår nye daglige leder, Thoralf Lian, velkommen på laget. Thoralf var med å starte opp Clima i 2010, og har alltid vært en viktig støttespiller for bedriften. Som tredjegenerasjons vaskerieier har han flere idéer for utvikling og innovasjon i bedriften, og har gledet seg til å vende tilbake til vaskeribransjen.

 

Lillesøster vokser

Et lederskifte ble nødvendig etter at lanseringen av søsterselskapet vårt, Heymat, har gått over alle forventninger. Det tok ikke lang tid før vår tidligere daglige leder, Sonja Djønne, ble daglig leder i Heymat, mens Thoralf tok over drifta av Clima.

Heymat har hatt en eventyrlig vekst siden oppstart i 2015, og allerede i slutten av 2017 hadde de også vokst seg ut av “redet” på Ytteren. Vi ønsker dem lykke til i nye lokaler i Vika.

 

Enntrematte med sponsorers logo på

Nytt i år er sponsormattene, som gir flere bedrifter muligheten til å sette logoen sin på samme matte. Perfekt for sponsing av f.eks.  idrettslag.

Hundrevis av nye matter

I løpet av 2017 har Clima levert hundrevis av nye matter til fornøyde kunder på Helgeland. Deriblant BUAs fargesprakende logomatte og Bossmo Ytterens nye sponsormatte.

BUA logomatte matte dørmatte

BUAs logomatte med friske farger og stilig design.

Spesielt populære er logomattene våre, som er skreddersydde inngangsmatter med bedriftens logo på. De populære mattene sørger for å holde det rent inne, samtidig som den har en markedsførende effekt for bedriften.

 

QR-koding av arbeidsklær

Et navn som Clima forplikter, og som miljøfyrtårn har vi et ansvar for å bidra til at vi når fremtidens lavutslippssamfunn. En av våre viktigste satsinger i 2017 har dermed vært et nytt datasystem for vaskeri og logistikk. Blant fordelene er optimalisering av kjøreruter for mer miljøvennlig levering, og QR-koding av arbeidsklær.

Clima tilbyr vask og rens av arbeidstøy på Helgeland.

Ved å sette QR-kode på arbeidsklærne vi vasker, får både vi og kunden bedre oversikt over arbeidstøyet.

Enhver “vaskeansvarlig” kjenner seg nok igjen i frustrasjonen over å miste noen venstresokker i ny og ne. Med QR-koder på arbeidsklærne kan vi til enhver tid holde oversikt over når klærne var sist til vask hos oss. Det sørger også for mer effektiv håndtering og vask av arbeidsklær.

Vi liker å være langt frem i skoen, og jobber alltid med å bli en enda bedre leverandør av godt inneklima hos kundene våre. Vår største fordel er de stødige, serviceinnstilte og blide ansatte som er ute hos kundene våre og representerer Clima hver dag. Vi håper dere tar dem godt i mot i 2018 også.

 

Godt nytt år!